Yaz Aylarında Tercih Edebileceğiniz 5 Mücevher Önerisi

Yaz mevsimi renklerin her tonunun üzerimizde gezdiği, tiril tiril kumaşlara ve yüksek enerjiye ev sahipliği yapan bir dönemdir. Yaz ayları trendleri her sene ufak değişikliklerle hayatımıza girse de kombinlerimizin tamamlayıcısı olan ve modası hiçbir zaman geçmeyen yaza uygun mücevherler dolabınızdan eksik olmamalıdır. Stilinizi takılarla tamamlamak baştan aşağı akıcı ve eksiksiz bir görünüm için önemlidir. Sıcak aylarda ağır veya büyük takılar tercih etmek ise hepimiz için ilk tercih olmayabilir. Yaz mevsiminde tarzınıza da uyum sağlayacak şekilde hem gece hem gündüz kullanabileceğiniz bazı mücevherleri sizin için derledik.

Mevsimin Enerjisini Yansıtın: Renkli Doğal Taşlı Yüzükler

Zaman ve yer fark etmeksizin yıl boyu kadınlar tarafından tercih edilen tektaş yüzüklerin hem kaliteli hem de zarif duruşuyla her günümüze ışıltı kattığı bir gerçek. Yaz mevsiminde kullanılabilecek ilk mücevher önerisi olarak ise pırlanta tektaş yüzüklere alternatif, renkli doğal taşlı tektaşlar mükemmel bir seçenek oluşturuyor. Kabul edelim, her ne kadar renklerin gücü modada dört mevsime yayılmış olsa da sıcak aylarda renkleri üzerimizde taşımayı daha çok tercih ediyoruz. Bu nedenle takılarınızı renklendirmek ve aynı zamanda kaliteden ödün vermek istemeyenlere doğal taşlı yüzükler harika birer aday!

En çok bilinenler arasında mavinin tüm tonlarını bulabileceğiniz safir yer alırken, doğanın diğer renklerini de keşfedebileceğiniz morganite, turmalin, spinel ve tanzanit gibi tektaşlar da yer almaktadır.

Çiçek Açan Altın Kolyeler: Blooming Garden Serisi

Şimdi ise sırada özellikle yaz aylarında kullanabileceğiniz ve Burcu Okut Jewellery’ye özgü bir koleksiyondan bahsedeceğiz. 12 ayın her birinde açan, açtığı ayı temsil eden, güzel dilekleri ve duyguları sembolize eden tam 12 çiçeği altınla buluşturup ince işçilikle işlediğimiz Blooming Garden kolye serimizin yaz aylarına özgü olan tasarımları tam da mevsimi yansıtacak nitelikte. Haziran ayını temsilen lavanta işlemeli kolye huzur, zarafet ve saflığı temsil etmektedir. Temmuz ayını temsilen ise papatya çiçeği halihazırdaki zarafetini mücevher işçiliğine taşımaktadır. Yeni başlangıçları karşılayan, doğumu ve anneliği kutlayan papatya yaz mevsiminde hemen her yerde görebileceğini içinizi ısıtan bir çiçektir. Ağustos ayında ise bizi şansı, iyiliği ve nezaketi temsil eden ve eşsiz yapraklara sahip olan yıldız çiçeği karşılar.

Gücünü doğadan alan Blooming Garden serisinde kendi doğum ayınızı da tercih edebilir ve yaz boyu boynunuzda taşıyabilirsiniz. Rose altın tasarımlarını görebildiğiniz web sitemizde dilerseniz sarı altın ve beyaz altın olarak da sipariş verip günlük stilinize en uygun olan rengi tercih edebilirsiniz. Kalın giyindiğimiz soğuk aylara kıyasla sıcak havalarda kolye takmak daha rahat olabilmekle birlikte kolyeler kendini daha çok gösterebilmekte ve eşsiz stilinize göz kırpmaktadır.

 altın kolye, blooming garden

Yaz Gecelerinin Aksesuarı: Pırlanta Bileklikler

Gelelim yaz gecelerini süsleyen olmazsa olmaz aksesuarlara: Işıl ışıl pırlanta bileklikler. Mevsimin hafifliğine ve şık gecelere eşlik edebilecek pırlanta aksesuarlar kadınların genelde ilk tercihleri arasındadır. Modası geçmeyen, sofistike tasarımlarıyla göz alan pırlanta bileklik koleksiyonunda size özel tasarımı bulabilir ve yaz akşamlarınızı taçlandırabilirsiniz. Özellikle davetli olduğunuz bir kokteyl, nişan, doğum günü veya iş yemeği gibi mekanlarda bileklikler kombininizin bir tamamlayıcısı olabilir. Kolye takmaya uygun olmayan bir elbise seçiminde mutlaka bilekliklere yer vermeli ve stilinizi baştan aşağı kusursuz kılmalısınız.

Sallanan Minik Işıltılar: Pırlanta Küpeler

Gece gündüz, şık kombin veya spor kombin fark etmeksizin kullanabileceğiniz pırlanta küpeler  özellikle minimal ve zarif tasarımlar tercih edildiğinde yaz stilinizin tamamlayıcısı olabilecek nitelikte. Mağazamızda altının farklı renkleriyle buluşturup benzersiz tasarımlara imza attığımız pırlanta küpe modelleri yaz aylarının saklı ışıltıları olabilir. Ayrıca az önce bahsettiğimiz kokteyl, iş yemeği gibi özel davetlerde de dilediğiniz pırlanta küpeyi kullanmamak için hiçbir sebep yok! Diğer kolye ve yüzük mücevherlerinizle de rahatlıkla eşleşebilen pırlanta küpeler her kadının dolabında olması gereken parçalardan!

Dört Mevsimin Vazgeçilmezi: Minimal Pırlanta Tektaşlar

Genelde özel günlerde hediye edilen pırlanta tektaşlar onlara yüklediğimiz anlam ile birlikte parmağımızdan eksik etmediğimiz parçalar haline gelir. Taşıdıkları zarafet ve sundukları eşsiz ışıltı elbette yadsınamayacak güzelliktedir. Dört mevsim kullanabildiğiniz pırlanta tektaş yüzükler, yaz mevsimlerinde kendilerini diğer mücevherler gibi daha çok göstermeye meyillidir. Bunun başlıca nedeni yazlık kıyafetlerimizin ince olması ve yer yer tenimizi göstermesidir; böylece aksesuarlar kendini daha fazla belli edebilmekte ve birbirleriyle kombinlenebilmektedir. Örneğin yukarıda bahsettiğimiz pırlanta bileklikleri tektaş yüzükle tamamlamak çoğu zaman stiliniz için doğru bir karar olabilir.

Siz de Yaz Aylarının Enerjisini Mücevherlerinize Yansıtın

Sıcak havaların enerjisinden faydalanın ve stilinizi yansıtacak en uygun mücevherleri kullanmaya başlayın. Daha küçük, hafif, aynı zamanda şıklığından ödün vermeyen aksesuarlar ile kombinlerinizi tamamlamanız mümkün! Burcu Okut Jewellery eşsiz tasarımları ile mücevher koleksiyonumuzu keşfe çıkın. Mevsime uygun aksesuar önerilerimiz ile kaliteden ödün vermeden stilinizi tamamlayın.

mücevher kolye, turmalin kolye

← Sonraki Gönderi Önceki Gönderi →