Çiftlere Özel Zarif ve Şık Alyans Modelleri

Evlilik kurumuna giriyorsunuz ve birlikteliğinizi sembolize edecek o bir çift alyansı araştırmaya başladınız. Sonsuz sevginizle bütünleşen gelecek heyecanı, kalbinizi pır pır eden düşler sizi sarmaladı bile. Sizi temsil eden biricik evlilik alyansları sadece size özel olmalı ve bir ömür size eşlik etmeli. Birbirinden farklı ve şık tasarımlar arasında kaybolmamanın mümkün olmadığı Burcu Okut Jewellery alyans koleksiyonunda size rehber olması için derlediğimiz alyans modelleriyle yolculuğunuza başlayabilir; ilişkinizi en anlamlı ve özel kılacak o alyansları bulabilirsiniz. Alyanslarla ilgili kafanızda soru işaretleri varsa, alyans tasarımlarına bakmadan hemen önce Alyans Alırken Nelere Dikkat Etmelisiniz? yazımıza bakabilir ve kafanızdaki soruları temizleyebilirsiniz.

Geleneksel Çizgiden Hoşlananlara Klasik Alyanslar

Çiftlerin ilk baktığı modeller arasında gelen klasik alyans koleksiyonu genelde işlemesiz, ince veya kalın, mat veya parlak olmak üzere çeşitlenen ve sade çizgisinden çıkmayan tasarım yüzüklere ev sahipliği yapar. Geleneksel ve sade çizgisini koruyan klasik alyanslar ilişkinizin anlamlı parçası olabilir. Kadın alyans ve erkek alyans koleksiyonunda hem ince hem kalın klasik alyans modelleri bulmak mümkündür; çiftler ister ince ister kalın, isterse de biri ince biri kalın olmak üzere aynı alyans modelini sipariş verebilir. Evlilik kurumuna ilk adımı atanlar için vazgeçilmeyen seçeneklerden biri olan klasik alyanslar mağazamızda altının 4 renginde de üretilmektedir. Klasik alyansları sarı altın, beyaz altın, rose altın ve bal rengi altın (honey gold) olarak istediğiniz renkte sipariş verebilirsiniz. 

klasik alyans, sarı altın alyans, honey gold alyans

Konfordan Ödün Vermeyen Şık İnce Alyanslar

İnce alyanslar özellikle bazı parmak yapıları için daha konforlu olabilmekle birlikte onların sunduğu zarafeti kimse inkar edemez. Klasik düz alyansların yanı sıra kendiliğinden şekilli tasarımları da barındıran ince alyans koleksiyonu size geniş bir ürün seçeneği sunar. Şekilli ince alyans yüzük modelleri arasında sarmal, örgü, dal, petek gibi kesimlere ek olarak pırlantalı, dokulu ve çizgili tasarımlar da yer almaktadır. Titizlikle yapılan mücevher işçiliğinin bu harika sonuçları evliliğinizin benzersiz yönlerine ışık tutacak nitelikte!

Zarafeti ve Işıltıyı Beraber Sunan Pırlantalı Alyanslar

Klasik alyansların sunduğu sade şıklığı göz ardı etmek imkansız olsa da pırlantalı alyans tasarımları alışılmadık bir çizginin yanında zarafeti de beraberinde getiriyor. Üst düzey mücevher işçiliğinin en şık örneklerinden biri olan pırlantalı alyanslar, çiftler için benzersiz bir deneyim sunuyor. Geniş bir ürün skalası sunan Burcu Okut pırlantalı alyans koleksiyonu minimal yüzük tasarımlarından vintage alyans tasarımlarına ve yarımtur alyanslardan tamtur alyanslara birçok model içeriyor. Ömür boyu birlikteliğinizi yansıtacak şık bir alyans arıyorsanız doğru adrestesiniz demektir!

Renklerine Göre Alyanslar

Genellikle sarı altın ve beyaz altın çiftlerin sıkça tercih ettiği evlilik alyanslarından olsa da bugün, altının diğer tonlarından üretilen alyanslar da oldukça ilgi çekmekte ve alyans koleksiyonuna yeni bir bakış açısı getirmektedir. Burcu Okut Jewellery’de sarı altın ve beyaz altına ek olarak rose altın ve imza rengimiz olan bal rengi altını da alyanslarımıza taşıyor, birlikteliğinizi özel kılmaya değer her adımı sevgiyle ve özenle atıyoruz. Elbette altın rengini seçmek kolay olacak demiyoruz, bu nedenle en çok tercih edilen alyanslar koleksiyonumuzu da inceleyebilir ve bir fikir sahibi olabilirsiniz!

Sarı Altın Alyanslar

Yüzyıllardır tercih edilen sarı altın alyans rengi birçok çift tarafından günümüzde de tercih edilmekte. Klasik tercihlerin ve geleneksel anlayışın simgesi olan sarı altın alyanslar, uzun süredir sevilerek kullanıldığını kanıtlar nitelikte. Özellikle gündelik hayatında sarı altın takılar kullanan kadınların ilk seçenekleri arasında gelen bu klasik alyans rengi, honey gold ve beyaz altınla da rahatlıkla kombinlenebilmekte ve modern bir stil sunabilmektedir.

Beyaz Altın Alyanslar

Beyaz altın, modern çizgisini alyanslara taşıyan zarif bir seçenektir. Pırlantalı alyans ve pırlantasız alyans modellerinde kullanılan beyaz altın, soğuk ve nötr duruşu ile zamansız tasarımların kapısını aralıyor. Özellikle günlük aksesuarlarda beyaz altın veya gümüş tercih eden kadınların ilgisini daha çok çekse de, altının diğer renkleriyle de uyumu yakalayabilen beyaz altınlara bakmadan geçmemek gerekir!

Rose Altın Alyanslar

Altın renkleri arasında en sıcak tonlara sahip olan rose altın, sıkça ve severek çalıştığımız bir renk olup tektaşlardan alyanslara kolayca işlenmesi ve alışılmışın dışında bir ton sunması sebebiyle birçok kişi tarafından tercih edilmekte. Hem romantik hem vintage tasarımları mümkün kılan rose altın alyanslar belki de tam sizin ve partnerinizin arasındaki enerjiyi yansıtacak doğru parça!

Honey Gold Alyanslar

Sarı altın ve rose altın arasında yakaladığımız imza rengimiz olan honey gold/bal rengi altın, mücevher dünyasına farklı bir soluk getirmekte ve altının diğer tüm renkleriyle uyum içinde kullanılabilmektedir. Yumuşak tonu ve sakin duruşuyla birlikteliğinizin simgesi olabilir. Mat ve parlak seçeneklerine ek olarak kendiliğinden şekilli olan yüzüklere de ev sahipliği yapan  honey gold alyans koleksiyonu şıklığın minimal çizgisini sunuyor.

Doğadan İlham Alan Botanik Alyans Koleksiyonu

Doğadan, bitkilerin gücünden ve zarafetinden ilham alan botanik alyans koleksiyonu eşsiz tasarımları kucaklıyor. Kadın alyans modellerinde bitki deseni yan ve dış yüze işlenirken erkek alyans modellerinde ise iç ve yan yüzeye işlenmektedir. Rose altın, sarı altın ve beyaz altın seçeneklerinden dilediğinizi seçebildiğiniz botanik serimiz, doğanın gücünü sonsuz sevginize eklemek isteyenler için üretildi. İşlenen bitki desenleri arasında akasya ağacı, dişbudak ağacı, okaliptus ağacı, zeytin ağacı, palmiye ağacı ve kılıç çiçeği yaprakları yer alıyor.

tasarım alyans, evlilik alyansı, söz alyansı

Alışılmışın Dışında Erkek Alyansları

Erkek alyans modellerine yeni bir soluk getiren Burcu Okut Jewellery koleksiyonu sadeliğin içine kattığı ışıltı ile benzersiz erkek yüzük tasarımlarını birleştiriyor. Klasik alyansların yanı sıra işlemeli ve kendiliğinden şekilli parçaları yüksek konfordan ödün vermeden bir araya getiriyor. İşlemeli erkek alyans modelleri sarı altın, beyaz altın ve rose altın seçenekleriyle üretilirken sade alyansları altının her rengi ile bulabilirsiniz. Çizgilerin dışına çıkıp sizi ve partnerinizi en çok yansıtan alyansları keşfedin! 

Birlikteliğinizi Burcu Okut Jewellery Alyansları ile Özel Kılın

Biricik aşkınızı taçlandırdığınız ve hayatınızın en özel günü ilan ettiğiniz evlilik seremonisinin baş rolünün çiftlerin birbirlerine taktıkları alyanslar olduğunu kimse inkar edemez. İster klasikten şaşmayın ister yeni heyecanlara açık olun, önemli olan sizi bir ömür yansıtacağını düşündüğünüz alyansları bulabilmek. Alyans siparişinizi vermeden önce Doğru Yüzük Ölçüsü Nasıl Hesaplanır? adlı yazımıza bakabilir ve düğün öncesi her şeyin yolunda gittiğinden emin olabilirsiniz. Özel anlarınızı anlamlı kılmak için buradayız, bu yolculuğunuzda aklınıza takılan her soru için bizi arayın!

← Sonraki Gönderi Önceki Gönderi →