Sevgililer Günü’nde Sevgilinize Anlamlı Bir Hediye Almanın Romantik İpuçları

Şarkıların sizin için çaldığı, restoranların sevgiyle hizmet ettiği 14 Şubat Sevgililer Günü, yoğun temponuza dur dediğiniz ve partnerinizle kaliteli bir zaman geçirdiğiniz, yılın o en özel günü! Peki ya siz ne tür bir aşıksınız? Sürprizler yapmayı seven mi, partneriyle birlikte plan yapmaktan hoşlanan mı? Romantik bir akşam yemeği, belki romantik bir film gecesi akla ilk gelen kutlamalardan olsa da bu özel günü daha özelleştirecek bir hediye sevginizi katlayacaktır. Özellikle partnerinizle ilk kez Sevgililer Günü’nü kutlayacaksanız bugünün hatıralarınızda kalıcı olmasını isteyebilirsiniz. Bir ömür boyu yanınızda taşınabilen mücevher hediyeleri ise bugünü unutulmaz kılmak için en iyi adaydır!

Eskimeyen Bir Klasik: Tektaş Yüzükler ile Aşkınızı Tazeleyin

“Seni seviyorum” demenin en romantik ve klasik yöntemi olarak bilinen tektaş yüzükler, geçmişten beri özel günlerin baş tacıdır. Sevgilinize benzersiz bir yüzük hediye etmek ve bir ömür boyu saklamasını istiyorsanız pırlanta tektaş, her zaman her yerde geçerli olan bir seçenektir. Tektaş pırlanta, gözümüzde canlanan ilk hediye seçeneği olsa da renkli doğal taşlı yüzükler de oldukça sofistike ve şık tasarımlara sahiptir. Örneğin, safir tektaş yüzüğün Lady Diana aracılığıyla daha fazla ünlendiği bir gerçek. Alışılmışın dışına çıkıp onu şaşırtmak ve üzerine ne kadar düşündüğünüzü göstermek istiyorsanız o halde sizi doğal taşlı yüzüklere alalım. Safir, morganite, spinel veya tanzanit gibi doğal taşların hayat verdiği tektaş yüzük tasarımları adeta doğanın tüm saflığını içinde taşıyor. Kimilerinin daha romantik, kimilerinin ise daha vintage çizgiler taşıdığını söylemek mümkün. Geriye ise partneriniz adına güzel bir tercih yapmak kalıyor!

Sevgilinize Yüzük Seçerken Nelere Dikkat Edebilirsiniz?

Sonsuz sevginizi yansıtacağınız bu özel günde yüzük almak, başka bir hediye almaktan biraz daha zorlayıcı olabilir. Beğendiğiniz yüzük modelinin hangi bedenini satın alacağınızdan, altının kaç ayar olması gerektiğine kadar kafanızı bazı sorular kurcalayacaktır. Fakat endişelenmeyin, önceki yazımızda yüzük satın alırken nelerle karşılaşabileceğinizi ve ne yapabileceğinizi detaylıca anlattık!

tektaş yüzük, pırlanta hediye

Ona Anlam Hediye Edin: Özel Tasarım Altın Kolyeler ile Sevginizi Gösterin

Bazı sürprizler anlam içerir; örneğin el yapımı hediyeler, kendiniz hazırladığınız bir akşam yemeği… Bu hediyeler tamamen anlam ve duygu doludur, partneriniz için çok şey ifade eder. Eğer siz de anlam dolu bir hediye vermek istiyor, fakat yaratıcılığınıza çok güvenmiyorsanız o halde sevgiliniz için anlamı büyük olan hazır bir hediye verebilirsiniz. Özel tasarım altın kolyeler, mücevherler arasında bu amaca en çok hizmet eden aksesuarlardır. Kolye ucunda taşıdıkları parçanın bir anlam ifade etmesi oldukça yüksek ihtimal. Örneğin kalp uçlu kolye çok şık ve sevginizi direkt yansıtan bir tasarımdır. Eğer sevgilinize alışılmışın dışında bir altın kolye satın almak istiyorsanız fazla uzağa gitmenize gerek yok! Taze koleksiyonumuz Origami | Folds of Gold’da bulabileceğiniz tasarımlar, katlama sanatından esinlenip altınla mükemmel uyumunu ortaya koyuyor. Çeşitli hayvan figürleri ve kalp, yıldız gibi sembollere yer verdiğimiz bu koleksiyonda sevgiyi en minimal şekilde işleyip size sunduk. Bu koleksiyon ile partnerinizin favori hayvanını içeren kolyeyi ona hediye edebilirsiniz. Klasikten şaşmayıp bir pırlanta kolye düşünüyorsanız da sizi kolyeler koleksiyonumuza davet ediyoruz.

özel tasarım altın kolye, kuzey yıldızı kolye

Sevgililer Günü’nü Ona Armağan Edin

Sevgilinize olan düşkünlüğünüzü ve ona verdiğiniz önemi ifade etmek için ona unutulmaz bir Sevgililer Günü hediyesi verin. Bir ömür saklayabileceği, içinde sevginizi barındırabileceği bir mücevher için şimdi koleksiyonlarımızı inceleyin.

← Sonraki Gönderi