Pırlanta Tektaş Yüzük Satın Alma Kılavuzu

Pırlanta tektaş satın almak sonsuz sevginizi gösterdiğiniz özel günler için zor bir süreç olabilir. Pırlantanın kalitesinden size uygun modele kadar dikkat etmeniz gereken özellikler vardır. Pırlantanın kalitesi ve güvenilirliği ile ilgili bilgi sahibi olmak için Tektaş Pırlanta Alırken Size Yardımcı Olacak 5 İpucu adlı yazımıza göz atabilirsiniz. Tektaş yüzüğünüzün modelini seçmekte kararsız iseniz gelin en çok tercih edilen tektaş modellerini inceleyelim.

Üç Taş Pırlantalı Tektaş Modelleri

Gelin iddialı bir tasarımla başlayalım: Üç taş pırlanta yüzükler. Işıltı seviyorsanız bu modeller sizi mutlu edebilir; zarafeti ve gösterişi beraberinde getiren bu tektaşlar üstelik her türlü el yapısına uygun olabilir. Tasarımlarda minimal ışıltıyı ön plana çıkarmayı sevdiğimiz için bu modelin abartılı olacağını düşünenler yanılacaktır. 3 pırlantalı vintage tektaş modelimize göz atarak başlayabilirsiniz. Beyaz altınla buluşan estetik tasarımı ile dikkat çeken bu model özel günlerde verilecek en iyi hediyelerden biri olmaya aday! Evlilik yıldönümü, sevgililer günü için en çok tercih edilen modeller arasında yerini alıyor.

Minimal Tektaş Modelleri

Minimal tektaş modelleri sadelik ve şıklığı aynı yerde arayanlara göre üretiliyor. Kesinlikle günlük stilinizle her daim kullanabileceğiniz minimal tektaşlar bu yazıda bahsedeceğimiz tüm tektaş yüzük modellerini içeriyor, bir farkla: Daha minimal kesimler içererek. Örneğin bu kategorimizde yer alan ve benzersiz tasarımıyla diğer yüzükler arasında dikkat çeken Milly pırlanta tektaş içerdiği farklı boyutlarda pırlantalarla göz alıyor. Minimal tektaş modelleri evlilik teklifinizi süsleyebilir, ya da kendini mutlu etmeyi seven kadınlar için ilk durak minimal tektaşlar olabilir!

minimal tektaş, pırlanta tektaş

Geometrik Pırlanta Yüzük Modelleri

Daha net kesimlerde bir pırlanta arayışındaysanız elbette size geometrik pırlanta yüzük modellerini öneriyoruz. Alışılmışın dışında bir estetik sunan bu modellerden altıgen dokulu rose pırlanta tektaş modelimizi inceleyebilirsiniz. Rose altının rengi ile geometrik formun bir araya gelmesi sizi biraz eskilere götürecektir. Daha modern tektaş tercihi yapmak isterseniz de aynı yüzüğün beyaz altın ile tasarlandığı altıgen dokusuz pırlanta tektaş modelini inceleyebilirsiniz. Özel günlerinizde sonsuz birlikteliğinizi simgeleyecek bir hediye bakıyorsanız sizi benzersiz tasarımlar sunan zarif tektaşlarımızı incelemeye davet ediyoruz.

Yuvarlak Hatlı Pırlanta Yüzük Modelleri

Çoğu kadında görebileceğiniz ve pırlanta yüzüğün en alışıldık, vazgeçilmez formu olan yuvarlak kesim tektaşlar sizin de gönlünüzü çeliyor olabilir. Sade ve risksiz olarak değerlendirebileceğimiz bu tektaşlardan sade yuvarlak kesim pırlanta tektaş ürünümüze bakarak başlayabilirsiniz. Belki de bu pırlanta araştırmanızın başladığı ve bittiği yer olabilir! Pırlanta tektaşlarda daha farklı arayışta olanlar oval tektaş yüzüklere göz atabilirsiniz. Örneğin sade oval kesim pırlanta tektaş ürünümüz zamansız ve modern bir seçenek olarak ailenizde nesilden nesile aktarabileceğiniz üst düzey işçilik içeren çok değerli ve göz alıcı bir parçadır. 

yuvarlak kesim pırlanta, tektaş yüzük

Vintage Pırlanta Tektaş Modelleri

Eskiyi canlandırma vintage giyim modasının yaygınlaşmasında olduğu gibi mücevherlerde de nostaljik tasarım tektaşlar en çok tercih edilenler arasında yerini alıyor. Üstelik vintage mücevherler hem modern hem de vintage kombinlerle uyumlu olabiliyor. Örneğin vintage oval pırlanta tektaş yüzüğünün pırlantanın kesimi sayesinde modern bir hava taşıdığını kimse inkar edemez. Oldukça gösterişli olan bu model sanki büyük büyükannenizden kalmışçasına sonraki nesillere aktarılmayı bekliyor. Evlilik yıldönümü hediyesi olmaya mükemmel bir aday olan vintage tektaş modellerinin yaşattığı samimi nostaljik duygular ile eşinizi mutlu edebilirsiniz.

Emerald Kesim Pırlanta Modelleri

Pırlanta yüzük dediğin gösterişli olur, dikkat çekicidir diyorsanız alışıldık olmayan emerald kesim tektaş modellerine göz atmalısınız! İddialı kesim ve parlaklığının yanı sıra estetik çizgileri olan Halo emerald kesim pırlanta tektaş sizi yansıtacak yüzük olabilir. Sevgililer Günü’nde eşsiz bir hediye olmaya aday olan emerald kesim tektaşlar sofistike tasarımlarla da kendini gösteriyor: Dream emerald pırlanta tektaş.

 emerald kesim pırlanta, tektaş yüzük

Pırlanta Yüzük Satın Alırken Stilinize Kulak Verin

İster kendinize bakıyor olun isterseniz de biricik partnerinize. Günlük hayattaki stilinize uygun ve zamansız bir pırlanta yüzük seçmek göründüğünden daha kolay. Eğer tasarım açısından farklı tektaş arıyorsanız emerald kesim veya altıgen pırlantalara göz atarak başlayabilirsiniz. Klasikten vazgeçemiyorsanız yuvarlak/oval kesim tektaş yüzükler en özel tasarımlarıyla sizi bekliyor. Vintage pırlantalar ve 3 taşlı minimal tektaşlar da şans verilmeye değer! Peki siz hangisinin sizi yansıtacağına inanıyorsunuz?

← Sonraki Gönderi Önceki Gönderi →